Droomvisie Beddenspecialist

Aangepaste openingstijden ivm coronamaatregelen: Ma 13-17, Do-Za. 10-17
Wij bezorgen thuis hebben webshop via onze site droomvisie.nl en kunnen op afspraak werken. In de winkel is 1.50 meter geen probleem.

Droomvisie is een familiebedrijf dat al sinds 1999 gespecialiseerd is in alle slaapsystemen en alle aanverwante bed- en slaapartikelen, met vestigingen in Voorschoten en Wassenaar.

Een goede nachtrust is de basis voor een goede optimale gezondheid, we doen zo nieuwe energie op voor de volgende dag, Het bed waarin je slaapt, het matras waarop je ligt en het kussen waarop je hoofd rust zijn alledrie onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wij kunnen u adviseren bij de aankoop van een voor u geschikte bed-combinatie, u heeft bij ons de keus uit diverse merkbedden van geweldige kwaliteit.

Of bent u alleen op zoek naar een matras? Wij hebben verschillende hoge kwaliteit matrassen welke geschikt zijn voor de diverse bedbodems. Onze specialisten kunnen u daarbij goed adviseren.

Toe aan een nieuw kusssen? Kussens is een een slaapartikel dat bij ons geen bijzaak is maar hoofdzaak. Slapen met het juiste kussen is van levensbelang! Droomvisie er van overtuigd dat voor lekker en gezond slapen, een goede combinatie een vereiste is!

Langstraat 49
2242kk Wassenaar
070-5119635

info@droomvisie.nl

www.droomvisie.nl


Wassenaar Centrum Winkelen in stijl in de groene oase van de randstad.