Eerste project Stichting Wassenaarse Cultuurprijs groot succes!

Op zaterdag 6 juli vond het eerste project plaats in aanloop naar de Wassenaarse Cultuurprijs in het park Rust en Vreugd. In de diverse media was aangekondigd, dat men zich kon opgeven voor het familie project "op visite ", waar door velen gehoor aan was gegeven.

Ditmaal was men dus op visite in park Rust en Vreugd. Gelukkig waren de weergoden de organisatie gunstig gezind. Na een ontvangst met koffie en thee vond er een rondleiding plaats door historicus Robert Van Lith, die het gezelschap leidde langs de historische plekken in het park. Het gemeleerde gezelschap van oud en jong kon de veelheid van natuur en cultuur in zich opnemen om dit later onder leiding van een kunstenaar op een creatieve wijze vast te leggen.

Kunstenaars Ria Sprenger, Hans Gussekloo en Wilma Wassenaar begeleidden de deelnemers. Tussen de middag was er een gezellige lunch en daarna kon de laatste hand gelegd worden aan de kunstwerken.

Komende week zullen de kunstzinnige resultaten ten toon gesteld worden in het grootste museum van Wassenaar nl in de etalages van diverse winkels in het dorp. Al met al een prima start van de projecten, die de stichting Wassenaarse Cultuurprijs zal gaan organiseren.

Deelnemers:

Van Deursen, Molenstraat 14a, Herman Beltman en Jort
Chausette, Johan de Wittstraat 6b, Melissa Mensvoort en Jeanne van der Burg
Chris Theil, Windlustweg 7, Ton Bruins en Tessa
Beetje Stout, van Hogendorpstraat 16g, Elseline Brinkman en Joan Haasnoot
House of Hair, van Hogendorpstraat 8, Kees Flick en Dante Hoogendoorn
Etalage Langstraat 109, Sara Tegelaar en Caroliene Tegelaar, Bet Krekel en Yuna, Krista en Kim Overbeek, Erna Roeleveld


Trébol maakte voor WSN online TV een reportage.


Wassenaar Centrum Winkelen in stijl in de groene oase van de randstad.